Huidverbetering

Bij Elan Clinics Riel bieden wij diverse huidverbeterende producten aan van de merken Obagi Medical, ZO Skin Health en Skin Tech. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u informeren over de juiste producten voor uw huid.

Daarnaast bieden wij medische microneedling aan, ook wel Collageen Inductie Therapie (CIT) genoemd. Dit is een zeer effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verstevigen. Door iedere behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en wordt uw huid steviger en gladder.

Elan Clinics Riel maakt gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld: de SkinPen. Hierdoor tillen we medische microneedling naar het allerhoogste niveau.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in bindweefselmassages voor
het gezicht en lichaam. Een bindweefselmassage zorgt voor een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en de afvoer van lymfevocht. Dit verbetert de huidconditie, verstevigt de huid en vermindert cellulitis. 

Wenst u meer informatie over onze mogelijkheden om uw huid te verbeteren, maak dan direct een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

Belangrijkste redenen voor een huidverbetering:

  • Huidveroudering
  • Doffe of droge huid
  • Huidslapte
  • Lijntjes en rimpels
  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Huidaandoeningen (acne, rosacea, eczeem etc.)

wat houdt HUIDVERBETERING in

Bij Elan Clinics Riel kunt u terecht voor een op maat gemaakt behandelprotocol om uw huid te verbeteren. De huid is ons grootste orgaan en veel meer dan alleen het omhulsel van ons lichaam. Bij medische huidverbetering is het bewerkstelligen van een stralende, stevige en vooral ook gezonde huid het streven.

Onze tarieven

Tarieven Huidverbetering:

SkinPen
195,00
Kuur (3 behandelingen)
525,00
Skinboosting Face
195,00
Kuur (4 behandelingen)
700,00
Skinboosting Eyes
125,00
Kuur (4 behandelingen)
480,00
Skinboosting XL Hair Kuur
kuur van 8 behandelingen
1095,00
Bindweefselmassage
45,00
Kuur (6 behandelingen)
250,00
Kuur (9 behandelingen)
385,00
Kuur (12 behandelingen)
500,00
Cryopen
Met de Cryopen kunnen fibromen, wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels heel gemakkelijk en doeltreffend worden verwijderd d.m.v. vrieskracht. De Cryopen kan overal op het lichaam ingezet worden zoals op het hoofd, gezicht, hals, decolleté en handen.
vanaf 35,00