Cosmetische behandeling huidverbetering in Riel

Huidverbetering

Bij Elan Clinics Riel bieden wij diverse huidverbeterende producten aan van de merken AMS Skin Body Health, Obagi Medical, ZO Skin Health en Skin Tech. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u informeren over de juiste producten voor uw huid.

Daarnaast bieden wij medische microneedling aan, ook wel Collageen Inductie Therapie (CIT) genoemd. Dit is een zeer effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verstevigen. Door iedere behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en wordt uw huid steviger en gladder.

Elan Clinics Riel maakt gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld: de SkinPen. Hierdoor tillen we medische microneedling naar het allerhoogste niveau.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in bindweefselmassages. Een bindweefselmassage zorgt voor een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en de afvoer van lymfevocht. Dit verbetert de huidconditie, verstevigt de huid en vermindert cellulitis. 

Wenst u meer informatie over onze mogelijkheden om uw huid te verbeteren, maak dan direct een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

Belangrijkste redenen voor een huidverbetering:

  • Huidveroudering
  • Doffe of droge huid
  • Huidslapte
  • Lijntjes en rimpels
  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Huidaandoeningen (acne, rosacea, eczeem etc.)

wat houdt HUIDVERBETERING in

Bij Elan Clinics Riel kunt u terecht voor een op maat gemaakt behandelprotocol om uw huid te verbeteren. De huid is ons grootste orgaan en veel meer dan alleen het omhulsel van ons lichaam. Bij medische huidverbetering is het bewerkstelligen van een stralende, stevige en vooral ook gezonde huid het streven.

Onze tarieven

Tarieven Huidverbetering:

SkinPen
195,00
Kuur (3 behandelingen)
525,00
Onderhoud per 6-8 weken
165,00
Indiba Reverso
REVERSO® Deep Fractional RF is de snelste en minst pijnlijke, niet-operatieve behandeling voor maximale verstrakking en versteviging van de huid. Het is de ideale optie voor mensen die last hebben van milde huidverslapping in het gelaat / hals / decolleté / ogen, grove poriën en een grauwe, doffe huid. De behandeling duurt circa 20 minuten per zone en heeft een downtime van slechts 1 dag. Naast het verstrakken en liften van de slaphangende huid zorgt REVERSO® ook voor een algehele huidverbetering. Het is daarom dé ideale behandeling voor huidverjonging van het gelaat en niet te vergeten, hals en decolleté. Daarnaast is het ook mogelijk om een focusgebied te behandelen, denk hierbij aan het gebied rondom de ogen.
Indiba Reverso - 1 zone
400,00
Indiba Reverso - 2 zones
550,00
Indiba Reverso - 3 zones
675,00
Indiba Reverso kuur - 1 zone (3 behandelingen)
1000,00
Indiba Reverso kuur - 2 zones (3 behandelingen)
1250,00
Indiba Reverso kuur - 3 zones (3 behandelingen)
1750,00
AMS Voedende behandeling
90,00
AMS Kalmerende behandeling
90,00
AMS Stimulerende behandeling
90,00
AMS Stimulerende behandeling i.c.m. Nano dermabrasie
110,00
AMS Stimulerende behandeling i.c.m. Bindweefselmassage
110,00
AMS Stimulerende behandeling i.c.m. SkinPen
195,00
Meso Injecties Gezicht
Bij Meso Injecties wordt gebruik gemaakt van de U225 Intradermale injector i.c.m. een injectievloeistof op basis van natuurlijk hyaluronzuur en natuurlijke ingrediënten die een boost geven aan de huid. Meso injecties worden toegediend op een veilige, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier. Deze methode stimuleert de aanmaak van collageen en de “downtime’ is vrijwel nihil.
195,00
Kuur (4 behandelingen)
650,00
Meso Injecties Ogen
140,00
Kuur (4 behandelingen)
500,00
XL Hair Haargroeistimulatie
kuur van 6 behandelingen (man)
1095,00
XL Hair Haargroeistimulatie
kuur van 8 behandelingen (vrouw)
1295,00
Bindweefselmassage
55,00
Kuur (6 behandelingen)
295,00
Kuur (9 behandelingen)
425,00
Kuur (12 behandelingen)
550,00
Cryopen
Met de Cryopen kunnen fibromen, wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels heel gemakkelijk en doeltreffend worden verwijderd d.m.v. vrieskracht. De Cryopen kan overal op het lichaam ingezet worden zoals op het hoofd, gezicht, hals, decolleté en handen.
vanaf 50,00
IPL SHR Huidverbetering
Acne
De IPL SHR behandeling heeft een bacterieremmende werking en het licht vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acné zal afnemen. Afhankelijk van de ernst van de acné bespreekt de behandelaar bij aanvang of de kuur toepasbaar is en hoeveel behandelingen er nodig zijn met de meest optimale frequentie.
Gelaat
70,00
Wangen
50,00
Nek/Hals
110,00
Schouders/Rug
110,00
Rug uitgebreid
150,00
Couperose/Spider Naevi
Heeft u last van verwijde, rode bloedvaatjes in het gezicht of op uw benen? De IPL SHR couperose methode pakt vele vormen van couperose en spider naevi aan. Het hoogenergetische licht van de IPL SHR zal de storende verwijde bloedvaatjes doen laten verdwijnen.
Gelaat
110,00
Wangen
50,00
Neus
30,00
Lichaam/Ledematen
120,00