Bij Elan Clinics Riel kunt u terecht voor diverse huidverbeterende peelings

Peeling

Een gladde en egale huid levert een belangrijke bijdrage aan een jeugdige uitstraling. Onze huid heeft dagelijks een hoop te verduren door blootstelling aan tal van schadelijke invloeden. Deze invloeden kunnen van buitenaf komen, zoals UV-stralen en smog, maar ook van binnenuit door ongezonde voeding, roken of stress. Het resultaat is een doffe, droge en gevoelige huid met grove poriën, pigmentvlekken en rimpels. Ook littekens na een periode met acne of rosacea hebben een ontsierend effect.  

Bij Elan Clinics Oisterwijk kunt u terecht voor diverse huidverbeterende peelings van het nieuwe Cosmeceutical merk AMS skin body health:

Glycolzuurpeeling 10%

Glycolzuurpeeling 20%

Salicylzuurpeeling 2%

Retinol behandeling 1% i.c.m. SkinPen

Tijdens een vrijblijvend consult wordt bepaald welke peeling het meest geschikt is voor uw huid. U krijgt dan eveneens alle informatie met betrekking tot een eventuele voorbereidingsperiode en de nazorg. Indien u meer informatie wil over wat een peeling 
voor u kan betekenen, maak dan direct een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

Belangrijkste redenen voor een peeling:

  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes
  • (Acne) littekens
  • Huidveroudering

wat houdt een peeling in

Bij een medische peeling wordt een laagje van uw huid verwijderd zodat de huidcellen zich kunnen vernieuwen. De dikte van de afschilferende huidlaag, en daarmee de diepte van de peeling, wordt bepaald door de actieve werkstoffen in de peeling. Het proces van celvernieuwing in de huid is essentieel voor het behoud van een gezonde, stralende en gladde huid.

Onze tarieven

Tarieven Peeling:

AMS Glycolzuurpeeling 10%
110,00
AMS Glycolzuurpeeling 20%
110,00
AMS Salicylzuurpeeling 2%
110,00
AMS Retinol 1% i.c.m. SkinPen
195,00
AMS Ampul i.c.m. SkinPen
195,00