Peeling behandeling Cosmetische kliniek Veghel

Huidverbetering

Bij ELAN Clinics bieden wij diverse huidverbeterende producten aan van de merken Obagi Medical en ZO Skin Health. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u informeren over de juiste producten voor uw huid.

Daarnaast bieden wij medische microneedling aan, ook wel Collageen Inductie Therapie (CIT) genoemd. Dit is een zeer effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verstevigen. Door iedere behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en wordt uw huid steviger en gladder.

ELAN Clinics maakt gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld: de SkinPen. Hierdoor tillen we medische microneedling naar het allerhoogste niveau.

Wenst u meer informatie over onze mogelijkheden om uw huid te verbeteren, maak dan direct een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

Belangrijkste redenen voor een huidverbetering:

  • Huidveroudering
  • Doffe of droge huid
  • Huidslapte
  • Lijntjes en rimpels
  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Huidaandoeningen (acne, rosacea, eczeem etc.)

wat houdt HUIDVERBETERING in

Bij ELAN Clinics Veghel kunt u terecht voor een op maat gemaakt behandelprotocol om uw huid (thuis) te verbeteren. De huid is ons grootste orgaan en veel meer dan alleen het omhulsel van ons lichaam. Bij medische huidverbetering kan eveneens gebruik worden gemaakt van Collageen Inductie Therapie om uw huid te verstevigen. Het bewerkstelligen van een stralende, stevige en vooral ook gezonde huid is hierbij het streven.

Onze tarieven

Tarieven Huidverbetering:

Microneedling SkinPen

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens.

SKINPEN behandeling
195,00
SKINPEN kuur (3 behandelingen)
525,00

Deze behandeling is inclusief verzorgende en kalmerende crème voor de dagen na de behandeling.