Cosmetische huidverbetering behandeling in Helvoirt

Huidverbetering

Bij ELAN Clinics bieden wij diverse huidverbeterende producten aan van de merken Obagi Medical, ZO Skin Health en SkinCeuticals. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u informeren over de juiste producten voor uw huid.

Daarnaast bieden wij medische microneedling aan, ook wel Collageen Inductie Therapie (CIT) genoemd. Dit is een zeer effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verstevigen. Door iedere behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en wordt uw huid steviger en gladder.

ELAN Clinics maakt gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld: de SkinPen. Hierdoor tillen we medische microneedling naar het allerhoogste niveau.

Bij Elan Clinics Helvoirt kunt u tevens terecht voor huidverbeterende behandelingen van SkinCeuticals. Dit kan een hydraterende behandeling zijn of specifiek voor een huidprobleem als acné, hyperpigmentatie of anti-ageing.  Onze huidverzorgingsprofessional is uitgebreid getraind om de behandelprotocollen aan te passen voor specifieke huidtypes, omstandigheden en huidverbeteringsdoelen. Deze behandelingen versterken het effect van een SkinCeuticals huidverzorgingsroutine voor thuis. Eventueel is dit uit te breiden met het verven van wenkbrauwen/wimpers of harsen van gezichtsbeharing. 

Wenst u meer informatie over onze mogelijkheden om uw huid te verbeteren, maak dan direct een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

Belangrijkste redenen voor een huidverbetering:

  • Huidveroudering
  • Doffe of droge huid
  • Huidslapte
  • Lijntjes en rimpels
  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Huidaandoeningen (acne, rosacea, eczeem etc.)

wat houdt HUIDVERBETERING in

Bij ELAN Clinics Helvoirt kunt u terecht voor een op maat gemaakt behandelprotocol om uw huid (thuis) te verbeteren. De huid is ons grootste orgaan en veel meer dan alleen het omhulsel van ons lichaam. Bij medische huidverbetering kan eveneens gebruik worden gemaakt van Collageen Inductie Therapie om uw huid te verstevigen. Het bewerkstelligen van een stralende, stevige en vooral ook gezonde huid is hierbij het streven.

Onze tarieven

Tarieven Huidverbetering:

Microneedling SkinPen

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens.

SKINPEN behandeling
195,00
SKINPEN kuur (3 behandelingen)
525,00

Deze behandeling is inclusief verzorgende en kalmerende crème voor de dagen na de behandeling.