Cosmetische huidverbetering behandeling in Helvoirt

Huidverbetering

Bij Elan Clinics Helvoirt bieden wij diverse huidverbeterende producten aan van de merken SkinCeuticals en het nieuwe Cosmeceutical merk AMS skin body health.
Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u informeren over de juiste producten voor uw huid.

SkinPen behandeling

Elan Clinics biedt medische microneedling aan, ook wel Collageen Inductie Therapie (CIT) genoemd. Dit is een zeer effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verstevigen. Door iedere behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en wordt uw huid steviger en gladder.

Wij maken gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld: de SkinPen. Hierdoor tillen we de medische microdneedling naar het allerhoogste niveau.

Tijdens een vrijblijvend consult bekijkt onze huidspecialist wat wij met deze intensieve huidverbeterende behandeling voor u kunnen betekenen.

Cryopen behandeling

Met de Cryopen kunnen de meest voorkomende huidlaesies (huidletsels) zoals steelwratten, fibromen en ouderdoms-en pigmentvlekken, pijnloos, nauwkeurig en snel behandelt worden door middel van bevriezing met constante druk. Het behandelde weefsel sterft af en wordt binnen twee weken door het lichaam weer vervangen door gezond weefsel. De behandeling, bekend als cryotherapie, is een uitgebreid geteste procedure, die wereldwijd medisch en FDA is goedgekeurd!

SkinCeuticals gezichtsbehandeling

SkinCeuticals is ontwikkeld op basis van hoge concentraties werkzame stoffen en is geboren uit jarenlange wetenschappelijke studie die gericht zijn op het beschermen en corrigeren van huidveroudering. Ook voor huidproblemen zoals hyperpigmentatie en acne, kan het merk SkinCeuticals worden ingezet. We zijn ontzettend trots dat we als kliniek deze behandelingen aan onze klanten kunnen aanbieden. Voor de meest intensieve behandeling, voegen we een chemische peeling toe voor het meest optimale resultaat. Laat je adviseren door onze SkinCeuticals specialist en ga voor een stralende huid. Een heerlijke ontspannende gezichtsmassage zit bij deze behandeling inbegrepen.

AMS Stimulerende, kalmerende of voedende behandeling

Alle AMS behandelingen kunnen we in 3 categorieën splitsen:

Stimulerende behandeling:
Behandeling gericht op structuurverbetering, slapte en pigment.

Kalmerende behandeling
Geschikt voor acne/ontstekingen, rosacea/roodheid, eczeem/kapotte epidermis.

Voedende behandeling:
Behandeling geschikt om droogte en dofheid van de huid te verbeteren.

In iedere behandeling leggen we de focus op uw huidconditie en wordt u verwent met een heerlijke ontspanningsmassage. Ook is het mogelijk om extra’s toe te voegen aan de behandeling zoals epileren, harsen of verven.

AMS Stimulerende of voedende behandeling i.c.m. bindweefselmassage

Tijdens een stimulerende of voedende behandeling kan ervoor gekozen worden om een bindweefselmassage toe te passen voor een direct zichtbaar geboost resultaat.
Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren.

Maak een afspraak

Belangrijkste redenen voor een huidverbetering:

  • Huidveroudering
  • Doffe of droge huid
  • Huidslapte
  • Lijntjes en rimpels
  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Huidaandoeningen (acne, rosacea, eczeem etc.)

wat houdt HUIDVERBETERING in

Bij ELAN Clinics Helvoirt kunt u terecht voor een op maat gemaakt behandelprotocol om uw huid (thuis) te verbeteren. De huid is ons grootste orgaan en veel meer dan alleen het omhulsel van ons lichaam. Bij medische huidverbetering kan eveneens gebruik worden gemaakt van Collageen Inductie Therapie om uw huid te verstevigen. Het bewerkstelligen van een stralende, stevige en vooral ook gezonde huid is hierbij het streven.

Onze tarieven

Tarieven Huidverbetering:

Intensieve SkinPen behandeling
199,00
SkinPen kuur (3 behandelingen)
540,00
SkinPen kuur (6 behandelingen)
930,00
Cryopen
vanaf 35,00
Gezichtsbehandelingen
SkinCeuticals behandeling (60 minuten)
99,00
AMS stimulerende, kalmerende of voedende behandeling (60 minuten)
90,00
AMS stimulerende behandeling i.c.m. bindweefselmassage
115,00