SkinPen | Cryopen | Indiba Reverso - Elan Clinics Helvoirt

Huidverbetering

Bij Elan Clinics Helvoirt bieden wij diverse huidverbeterende producten aan van het merk SkinCeuticals. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u informeren over de juiste producten voor uw huid.

SkinPen behandeling

Elan Clinics biedt medische microneedling aan, ook wel Collageen Inductie Therapie (CIT) genoemd. Dit is een zeer effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verstevigen. Door iedere behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en wordt uw huid steviger en gladder.

Wij maken gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld: de SkinPen. Hierdoor tillen we de medische microdneedling naar het allerhoogste niveau.

Tijdens een vrijblijvend consult bekijkt onze huidspecialist wat wij met deze intensieve huidverbeterende behandeling voor u kunnen betekenen.

Indiba Reverso behandeling

REVERSO® Deep Fractional RF is de snelste en minst pijnlijke, niet-operatieve behandeling voor maximale verstrakking en versteviging van de huid. Het is de ideale optie voor mensen die last hebben van milde:

• huidverslapping in het gelaat / hals / decolleté
• verslapte huid rondom de ogen
• plooien, rimpels en fijne lijntjes
• grove poriën en een grauwe, doffe huid

De behandeling duurt circa 20 minuten per zone en heeft een downtime van slechts 1 dag. Naast het verstrakken en liften van de slaphangende huid zorgt REVERSO® ook voor een algehele huidverbetering. Het is daarom dé ideale behandeling voor huidverjonging van het gelaat en niet te vergeten, hals en decolleté. Daarnaast is het ook mogelijk om een focusgebied te behandelen, denk hierbij aan het gebied rondom de ogen.

Cryopen behandeling

Met de Cryopen kunnen de meest voorkomende huidlaesies (huidletsels) zoals steelwratten, fibromen en ouderdoms-en pigmentvlekken, pijnloos, nauwkeurig en snel behandelt worden door middel van bevriezing met constante druk. Het behandelde weefsel sterft af en wordt binnen twee weken door het lichaam weer vervangen door gezond weefsel. De behandeling, bekend als cryotherapie, is een uitgebreid geteste procedure, die wereldwijd medisch en FDA is goedgekeurd!

Bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage is topsport voor de huid! Door de massage van de gezichtsspieren wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huidstructuur verbeterd en de cel-vernieuwing wordt geactiveerd. Rimpeltjes in het gelaat worden minder zichtbaar en je gezicht krijgt meer volume waardoor de huid een jonger aanzien krijgt.

Een bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van stevige knijp- en roltechnieken. De behandeling is gericht op het herstelvermogen van de huid. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collageen- en elastine vezels worden gestimuleerd. Hierdoor oogt de huid voller en steviger. Een uitstekende anti-aging behandeling! U kunt een cosmetische bindweefselmassage ondergaan voor het gezicht, hals en decolleté.

Voor een optimaal resultaat zijn 6 behandelingen nodig met een interval van 2 weken. Vaak combineren we deze behandeling met de SkinPen behandeling in kuurverband. Om het proces thuis voort te zetten, verkopen wij bij ons in de kliniek de speciale massagecups voor het gelaat.

SkinCeuticals gezichtsbehandeling

SkinCeuticals is ontwikkeld op basis van hoge concentraties werkzame stoffen en is geboren uit jarenlange wetenschappelijke studie die gericht zijn op het beschermen en corrigeren van huidveroudering. Ook voor huidproblemen zoals hyperpigmentatie en acne, kan het merk SkinCeuticals worden ingezet. We zijn ontzettend trots dat we als kliniek deze behandelingen aan onze klanten kunnen aanbieden. Voor de meest intensieve behandeling, voegen we een chemische peeling toe voor het meest optimale resultaat. Laat je adviseren door onze SkinCeuticals specialist en ga voor een stralende huid.

In iedere behandeling leggen we de focus op uw huidconditie, maar daarnaast wordt u verwent met een heerlijke ontspanningsmassage én is het mogelijk om extra’s toe te voegen aan de behandeling zoals epileren, harsen of verven.

Maak een afspraak

Belangrijkste redenen voor een huidverbetering:

  • Huidveroudering
  • Doffe of droge huid
  • Huidslapte
  • Lijntjes en rimpels
  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Huidaandoeningen (acne, rosacea, eczeem etc.)

wat houdt HUIDVERBETERING in

Bij ELAN Clinics Helvoirt kunt u terecht voor een op maat gemaakt behandelprotocol om uw huid (thuis) te verbeteren. De huid is ons grootste orgaan en veel meer dan alleen het omhulsel van ons lichaam. Bij medische huidverbetering kan eveneens gebruik worden gemaakt van Collageen Inductie Therapie om uw huid te verstevigen. Het bewerkstelligen van een stralende, stevige en vooral ook gezonde huid is hierbij het streven.

Onze tarieven

Tarieven Huidverbetering:

Intensieve SkinPen behandeling
199,00
SkinPen kuur (3 behandelingen)
540,00
SkinPen kuur (6 behandelingen)
930,00
Indiba Reverso - 1 zone
De kosten van behandeling van striae of littekens, of een focusgebied zoals de huid rond de ogen of rond de mond, is afhankelijk van aard en omvang van de te behandelen gebieden.
425,00
Indiba Reverso - 2 zones
650,00
Indiba Reverso - 3 zones
800,00
Indiba Reverso - focus gebied klein
200,00
Indiba Reverso - focus gebied groot
250,00
Indiba Reverso kuur - 1 zone (3 behandelingen)
1100,00
Indiba Reverso kuur - 2 zones (3 behandelingen)
1600,00
Indiba Reverso kuur - 3 zones (3 behandelingen)
1900,00
Cryopen
Met de Cryopen kunnen fibromen, wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels heel gemakkelijk en doeltreffend worden verwijderd d.m.v. vrieskracht. De Cryopen kan overal op het lichaam ingezet worden zoals op het hoofd, gezicht, hals, decolleté en handen.
vanaf 35,00
Bindweefselmassage
45,00
Bindweefselmassage kuur (6 behandelingen)
225,00
Bindweefselmassage cups
19,95
Gezichtsbehandelingen
SkinCeuticals behandeling (60 minuten)
99,00